Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Varbergs GIF Fotboll P14

Följ

P14

Följ oss för uppdateringar
Följ
Varbergs GIF Fotboll
Fotboll
P14
Tabell
Lag M V O F P
1 Varbergs Bois 12 10 1 1 31
2 Varbergs GIF 12 10 0 2 30
3 Tofta Tigers Vit 8 4 1 3 13
4 Lilla Träslöv Blå 10 4 0 6 12
5 Träslövsläge IF 7 1 0 6 3
6 Värö United 8 1 0 7 3
7 Derome/Åskloster 7 1 0 6 3

Match

Varbergs GIF

5 - 0
Påskbergsvallen Sahara
22 september 2014
17:30

Lilla Träslöv Blå

Referat

Referat: Varbergs GIF - Lilla Träslöv Blå

Denna kyliga septemberkväll var det så dags att ta igen den inställda matchen från tidigare i år då planerna var stängda på grund av regn. Returmöte mot TFF och med 8-0 i ryggen från förra matchen var självförtroendet bra!

Vi kom igång bra och satte direkt press på gästerna som dock försvarade sig framgångsrikt. Vi spelade runt fint men i närheten av straffområdet täckte TFF med mycket folk och vi kom inte till så många avslut. TFF fick till ett par ganska vassa kontringar men Antonio redde ut situationerna.

Det skulle dröja till nästan kvarten in i första halvlek innan vi fick hål på TFF-försvaret genom några fina diagonalpass som vi kunde avsluta i mål. Vi fortsatte pressen och kunde komma upp på högerkanten från backlinjen. Med ett välplacerat inlägg kunde vi sedan avsluta i mål och vi gick till halvtidsvila med 2-0.

Andra halvlek tog vid där den första slutade och vi ökade pressen ytterligare. TFF hade enstaka uppspel och ett par skott utanför men vi ägde bollen stora delar av andra halvlek. Vi fick en frisprk från vänstermittposition som en av våra backar elegant placerade in i mål. En stund senare rullade vi runt bollen fint utanför TFFs straffområde och kunde göra ett fint instick till vår topp som prydligt nätade till 4-0 Några minuter från slutet kom vi loss på västerkanten och och kunde dra in bollen till 5-0 som också fastställde slutresultatet.

En mycket väl genomförd match där vi spelar diciplinerat och aggresivt i försvaret och hittar fina uppspelsvägar i anfallet. Roligt att alla mål gjordes av olika spelare (däribland vår vanligtvis målvaktande Isak E) och vi agreade fint tillsammans. Alla hade riktigt kul och det syntes inte minst på de nya målgesterna som visades upp : )

Grattis till segern och tack till våra supportrar!

Mårten och Lars

Andra möten i serien

lör 13 sep 2014, 09:30 Lilla Träslöv Blå - Varbergs GIF 0 - 8